Print opties:

Pompoenpuree

Een lekkere luchtige puree. Dit gerecht doet het goed bij een lopend buffet.
Keuken
Soort
Niveau Gemiddeld
Tijd
Total Time: 45 minuten
Ingrediƫnten
  • 1 flinke pompoen
  • 2 bouillontabletten
  • 1/8 slagroom
  • zachte geitenkaas
Instructies
  1. Verwijder eventuele lelijke stukken schil, boen de rest schoon.
  2. Snijd de pompoen in stukken, ontdoe hem van pitten en draden, snij hem vervolgens in blokjes.
  3. Kook de blokjes gaar in de bouillon.
  4. Stamp met slagroom en wat kookvocht tot een mooie puree en vul een ingevette ovenvaste schaal.
  5. Bedek met zachte geitenkaas en zet hem een tijdje in de oven.
Notes
Een lekkere luchtige puree. Dit gerecht doet het goed bij een lopend buffet.
Keywords: bijgerecht
Read it online: https://de-chef.nl/recipe/pompoenpuree/