Print opties:
Titel
Recept inhoud
Info
Beschrijving
Afbeeldingen
Ingrediƫnten
Instructies
Voeding
Opmerkingen
Sociaal delen
Bio van auteur
Bedank tekst
Afdrukken
Oosterse lamskoteletten
Oosterse lamskoteletten
Keuken
Geen
Soort
Geen
Niveau
Gemiddeld
Ingrediƫnten
4
lamskoteletten
2
eetlepels sesamolie
2
fijngesnipperde uitjes
2
gesnipperde teentjes knoflook
2
eetlepels sojasaus
2
eetlepels chilisaus
100
gr niet te zoete sinaasappelmarmelade
1
eetlepel rijstazijn
1
eetlepel geraspte gemberwortel
Instructies
Leg de koteletten op keukenpapier en laat ze uitlekken.
Fruit de uitjes met de knoflook in de koekenpan licht van kleur en voeg de sojasaus, chilisaus, marmelade, rijstazijn en gemberwortel toe.
Verwarm de saus goed roerend en leg de koteletten terug in de pan.
Leg het deksel schuin op de pan en laat alles ruim 5 minuten in de saus door stoven tot het vlees gaar is.
Keer de koteletten een keer om.
Serveer de lamskoteletten met mihoen en gekookte peultjes.
Notes
Oosterse lamskoteletten
Keywords:
pasen, voorjaar, lam, lamsvlees