Print opties:

Masterbeef Soep

Een wel erg aparte soep uit de Creoolse keuken in Suriname, bereid met de populaire Masterbeef ;de exclusieve kruidensamenstelling resulteert in een lekkere Creoolse soep, die in Suriname inmiddels een grote populariteit geniet. Genoeg voor Voor 4-6 personen. Klaar te maken in 45 minuten. De smaak van dit gerecht is Mild. SWADISH KHANA! NJANG SWIETIE! SLAMAT MAKAN! EET SMAKELIJK!
Keuken ,
Soort
Niveau Gemiddeld
Ingrediƫnten
  • 100 gram Masterbeef
  • 25 gram margarine
  • 2 liter water
  • 5 pimentkorrels
  • 500 gram schenkel
  • 2 grote tomaten
  • 2 middelgrote aardappelen
  • 2 takken selderij
  • Faja Lobi masterbeef (roerbakmix)
Instructies
  1. De aardappelen schillen, wassen, in stukjes snijden en na 10-15 minuten aan de soep toevoegen; kook het geheel tot de aardappelen zachtgekookt zijn. De laatste minuut de fijngesneden selderijblaadjes toevoegen. Eventueel op smaak afmaken met extra masterbeef (roerbakmix).
Notes
Een wel erg aparte soep uit de Creoolse keuken in Suriname, bereid met de populaire Masterbeef ;de exclusieve kruidensamenstelling resulteert in een lekkere Creoolse soep, die in Suriname inmiddels een grote populariteit geniet. Genoeg voor Voor 4-6 personen. Klaar te maken in 45 minuten. De smaak van dit gerecht is Mild. SWADISH KHANA! NJANG SWIETIE! SLAMAT MAKAN! EET SMAKELIJK!
Keywords: suriname, surinaams, recept, recepten, koken