Print opties:
Titel
Recept inhoud
Info
Beschrijving
Afbeeldingen
Ingrediƫnten
Instructies
Voeding
Opmerkingen
Sociaal delen
Bio van auteur
Bedank tekst
Afdrukken
Marsepein (aardappeltjes)
Marsepein-variaties Kneed door de helft van de marsepein 1/2-1 theelepel cacao.
Keuken
Geen
Soort
Geen
Niveau
Gemiddeld
Tijd
Total Time: 10 minuten
Ingrediƫnten
(500
gr marsepein) 250 gr gepelde amandelen
250
gr poedersuiker
1
theelepel oranjebloesemwater (Turkse specialiteitenwinkel)
1
eiwit
cacaopoeder
amandelmolen,
aluminiumfolie
Instructies
Voeg de poedersuiker, het oranjebloesemwater en het eiwit toe en maal die
even mee.
Wikkel de marsepein in aluminiumfolie en laat hem in de koelkast 12 uur
rusten.
Vorm van de marsepein kleine bolletjes en rol die door de cacao.
Notes
Marsepein-variaties Kneed door de helft van de marsepein 1/2-1 theelepel cacao.