Print opties:

Marsepein (aardappeltjes)

Marsepein-variaties Kneed door de helft van de marsepein 1/2-1 theelepel cacao.
Keuken
Soort
Niveau Gemiddeld
Tijd
Total Time: 10 minuten
Ingrediƫnten
  • (500 gr marsepein) 250 gr gepelde amandelen
  • 250 gr poedersuiker
  • 1 theelepel oranjebloesemwater (Turkse specialiteitenwinkel)
  • 1 eiwit
  • cacaopoeder
  • amandelmolen, aluminiumfolie
Instructies
  1. Voeg de poedersuiker, het oranjebloesemwater en het eiwit toe en maal die
  2. even mee.
  3. Wikkel de marsepein in aluminiumfolie en laat hem in de koelkast 12 uur
  4. rusten.
  5. Vorm van de marsepein kleine bolletjes en rol die door de cacao.
Notes
Marsepein-variaties Kneed door de helft van de marsepein 1/2-1 theelepel cacao.