Print opties:

Machrie Masala (zoet-zure vis in masala)

Machrie Masala is een Hindoestaans visgerecht met een uitgebalanceerde zoet-zure smaak, dankzij het gebruik van de populaire Hindoestaanse masala en verse groene mango. Een visgerecht om de vingers bij af te likken!
Keuken
Soort
Niveau Gemiddeld
Ingrediƫnten
  • 1 middelgrote snoekbaars of kabeljauw of 500 gram filet hiervan
  • 1 theelepel Aji-No-Moto
  • Olie
  • 1 eetlepel Masala
  • 3 theelepels Faja Lobi Knoflook
  • 3 bouillonblokjes
  • 1/2 tomaat
  • 1/2 ui
  • 1/2 verse peper
  • 1/2 groene mango
  • bloem
  • 1 1/2 kopje water
Instructies
  1. De uien, knoflook en peper lichtbruin fruiten, waarna de masala, de tomaat, de Aji-No-Moto en bouillonblokjes toegevoegd moeten worden. Het geheel circa 2 minuten doorbakken. De vismoten hieraan toevoegen, goed omscheppen, daarna de in dunne plakjes gesneden mango en het water toevoegen. Met afgesloten deksel 5 minuten door laten koken.
Notes
Machrie Masala is een Hindoestaans visgerecht met een uitgebalanceerde zoet-zure smaak, dankzij het gebruik van de populaire Hindoestaanse masala en verse groene mango. Een visgerecht om de vingers bij af te likken!
Keywords: suriname, surinaams, recept, recepten, koken