Print opties:

Maaltijdsalade met asperges en graskaas

Maaltijdsalade met asperges en graskaas
Keuken
Soort
Niveau Gemiddeld
Ingrediƫnten
  • 500 gr geschilde asperges in stukken
  • zout
  • 1 eetlepel boter
  • 4 eieren
  • 300 gr aardappelblokjes
  • 100 gr sugar snaps
  • 1 bos lente-uitjes in ringetjes
  • 200 gr graskaas in blokjes
  • peper
  • 25 gr geroosterde pijnboompitten
  • 5 eetlepels extra vergine olijfolie
  • 3 eetlepels azijn
  • 1 eetlepel honing
  • 1 doosje tuinkers
Instructies
  1. Kook intussen de eieren hard.
  2. Kook de aardappelblokjes en de sugar snaps 5 minuten en giet ze af.
  3. Meng de asperges, de aardappelblokjes, de sugar snaps, de lente-uitjes, de graskaas, peper, zout en de pijnboompitten en meng de olie, de azijn en de honing erdoor.
  4. Snijd de eieren in kwarten en meng die er voorzichtig door.
  5. Garneer met wat tuinkers.
  6. Lekker met warm vers brood.
Notes
Maaltijdsalade met asperges en graskaas
Keywords: asperge, asperges, spargel, lente