Include in Print View:
Titel
Recept inhoud
Info
Beschrijving
Afbeeldingen
Ingrediƫnten
Instructies
Voeding
Opmerkingen
Sociaal delen
Bio van auteur
Bedank tekst
Afdrukken
Increase Text
Decrease Text
Lever uit Sumatra
Lever uit Sumatra
Keuken:
Geen
Soort:
Geen
Niveau:
Gemiddeld
Ingrediƫnten
400
gram kalfslever
3
eetlepels pindakaas
3
eetlepels ketjap manis
2
eetlepels ketjap benteng
2
theelepels sambaloelek
bloem
Instructies
1
Bak de plakken in hete olie aan weerszijden bruin.
2
Haal de plakken dan uit de pan.
3
Doe de pindakaas bij het achtergebleven vet.
4
Roer er vervolgens de beide soorten ketjap door en laat het geheel even pruttelen,
5
Voeg een paar eetlepels warm water toe als de saus te dik mocht ZlJn.
6
Breng de saus op smaak met de sambal.
7
Leg de repen lever in de saus en laat deze in ca. vijf minuten gaar worden.
8
Sudder beslist niet te lang, want dan wordt de lever taai.
9
10
Notes
Lever uit Sumatra
Keywords:
indisch, indonesisch, vleesgerecht, indonesische