Print opties:
Title
Recept inhoud
Info
Description
Images
Ingredients
Instructions
Nutrition
Notes
Social Share
Author Bio
Thank You Note
Afdrukken
Lever uit Sumatra
Lever uit Sumatra
Keuken
Geen
Soort
Geen
Niveau
Gemiddeld
Ingrediƫnten
400
gram kalfslever
3
eetlepels pindakaas
3
eetlepels ketjap manis
2
eetlepels ketjap benteng
2
theelepels sambaloelek
bloem
Instructies
Bak de plakken in hete olie aan weerszijden bruin.
Haal de plakken dan uit de pan.
Doe de pindakaas bij het achtergebleven vet.
Roer er vervolgens de beide soorten ketjap door en laat het geheel even pruttelen,
Voeg een paar eetlepels warm water toe als de saus te dik mocht ZlJn.
Breng de saus op smaak met de sambal.
Leg de repen lever in de saus en laat deze in ca. vijf minuten gaar worden.
Sudder beslist niet te lang, want dan wordt de lever taai.
Notes
Lever uit Sumatra
Keywords:
indisch, indonesisch, vleesgerecht, indonesische
Read it online:
https://de-chef.nl/recipe/lever-uit-sumatra/