Print opties:

Kokosgehaktballetjes

Kokosgehaktballetjes
Keuken
Soort
Niveau Gemiddeld
Ingrediƫnten
  • 250 gr rundergehakt
  • 1 eetlepel paneermeel
  • 1 ei
  • 1/2 zakje nassikruiden
  • 2 eetlepels geraspte kokos
  • 30 gr boter
  • 2 bosuitjes
  • 4 eetlepels hot sat&eacute
  • saus (pot)
  • 21/2 dl runderbouillon (tablet)
Instructies
  1. Verhit de boter en bak de balletjes in ± 10 minuten rondom bruin en gaar.
  2. Maak intussen de bosuitjes schoon en snijd ze in ringetjes.
  3. Neem de balletjes uit het bakvet, voeg de satésaus, de bouillon en de bosuitjes toe en breng de saus al roerend aan de kook.
  4. Serveer de saus met de balletjes bij de stamppot.
Notes
Kokosgehaktballetjes
Keywords: winter, stamppot, stamp, pot, koud, astrid veltman