Print opties:

Italiaans visje

Extra nodig: keukenmachine of staafmixer. Oven (grill) voorverwarmen op 200 graden.
Keuken
Soort
Niveau Gemiddeld
Tijd
Total Time: 30 minuten
Ingrediƫnten
  • Pesto:
  • 1,5 dl olijfolie
  • 20 gram geraspte parmezaanse kaas
  • 20 gram pijnboompitten
  • 1 teentje knoflook
  • 2 bakjes basilicum
  • ----------------------
  • 4 ons kabeljauwfilet of koolvisfilet (ontdooid!)
  • 100 gram geraspte kaas
Instructies
  1. Bestrijk de vis met pesto.
  2. Strooi vervolgens de geraspte kaas op de vis en zet het 10 minuten onder de grill.
Notes
Extra nodig: keukenmachine of staafmixer. Oven (grill) voorverwarmen op 200 graden.
Keywords: vis
Read it online: https://de-chef.nl/recipe/italiaans-visje/