Print opties:
Title
Recept inhoud
Info
Description
Images
Ingredients
Instructions
Nutrition
Notes
Social Share
Author Bio
Thank You Note
Afdrukken
Gemarineerde artisjokharten
Gemarineerde artisjokharten
Keuken
Geen
Soort
Geen
Niveau
Gemiddeld
Ingrediƫnten
1
1/2 blik artisjokharten
het
sap van 1 sinaasappel
1
teentje knoflook
1/2
theelepel (liefst verse) tijm
1
eetlepel fijngeknipt bieslook
1
eetlepel fijngeknipte selderij
2
eetlepels fijngeknipte peterselie
1
mespunt cayennepeper
zout
6
eetlepels olijfolie
Instructies
Meng het sinaasappelsap met het fijngeperste teentje knoflook, de tijm,
het bieslook, de selderij, de peterselie, de cayennepeper, een snufje
zout en de olijfolie.
Schep het mengsel over de artisjokharten en laat ze in de koelkast een paar uur staan.
Notes
Gemarineerde artisjokharten
Keywords:
spanje, portugal, tappas, tapas
Read it online:
https://de-chef.nl/recipe/gemarineerde-artisjokharten/