Print opties:

Gemarineerde artisjokharten

Gemarineerde artisjokharten
Keuken
Soort
Niveau Gemiddeld
Ingrediƫnten
  • 1 1/2 blik artisjokharten
  • het sap van 1 sinaasappel
  • 1 teentje knoflook
  • 1/2 theelepel (liefst verse) tijm
  • 1 eetlepel fijngeknipt bieslook
  • 1 eetlepel fijngeknipte selderij
  • 2 eetlepels fijngeknipte peterselie
  • 1 mespunt cayennepeper
  • zout
  • 6 eetlepels olijfolie
Instructies
  1. Meng het sinaasappelsap met het fijngeperste teentje knoflook, de tijm,
  2. het bieslook, de selderij, de peterselie, de cayennepeper, een snufje
  3. zout en de olijfolie.
  4. Schep het mengsel over de artisjokharten en laat ze in de koelkast een paar uur staan.
Notes
Gemarineerde artisjokharten
Keywords: spanje, portugal, tappas, tapas
Read it online: https://de-chef.nl/recipe/gemarineerde-artisjokharten/