Include in Print View:
Titel
Recept inhoud
Info
Beschrijving
Afbeeldingen
Ingrediƫnten
Instructies
Voeding
Opmerkingen
Sociaal delen
Bio van auteur
Bedank tekst
Afdrukken
Increase Text
Decrease Text
Gemarineerde artisjokharten
Gemarineerde artisjokharten
Keuken:
Geen
Soort:
Geen
Niveau:
Gemiddeld
Ingrediƫnten
1
1/2 blik artisjokharten
het
sap van 1 sinaasappel
1
teentje knoflook
1/2
theelepel (liefst verse) tijm
1
eetlepel fijngeknipt bieslook
1
eetlepel fijngeknipte selderij
2
eetlepels fijngeknipte peterselie
1
mespunt cayennepeper
zout
6
eetlepels olijfolie
Instructies
1
Meng het sinaasappelsap met het fijngeperste teentje knoflook, de tijm,
2
het bieslook, de selderij, de peterselie, de cayennepeper, een snufje
3
zout en de olijfolie.
4
Schep het mengsel over de artisjokharten en laat ze in de koelkast een paar uur staan.
5
Notes
Gemarineerde artisjokharten
Keywords:
spanje, portugal, tappas, tapas