Print opties:

Gehaktbrood met pecannoten

Tip: Dit gehaktbrood kunt u ook koud eten, bijvoorbeeld als broodbeleg.
Keuken
Soort
Niveau Gemiddeld
Ingrediƫnten
  • 1 kg lamsgehakt
  • 1 ui
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 zure appel
  • 2 eieren
  • 1 theelepel zout
  • versgemalen peper
  • 1 eetlepel mangochutney
  • pecannoten
Instructies
  1. Snijd de knoflook fijn, rasp de appel grof en hak de noten grof.
  2. Vermeng alle ingrediënten en doe het mengsel in een ovenschaal of cakevorm.
  3. Bak het gehaktbrood in 50-55 minuten in de open schaal goudbruin.
  4. Giet het vrijgekomen vocht uit de vorm en laat het brood, voordat u het aansnijdt even rusten.
Notes
Tip: Dit gehaktbrood kunt u ook koud eten, bijvoorbeeld als broodbeleg.
Keywords: pasen, voorjaar, lam, lamsvlees