Print opties:
Titel
Recept inhoud
Info
Beschrijving
Afbeeldingen
Ingrediƫnten
Instructies
Voeding
Opmerkingen
Sociaal delen
Bio van auteur
Bedank tekst
Afdrukken
Gehaktbrood met pecannoten
Tip: Dit gehaktbrood kunt u ook koud eten, bijvoorbeeld als broodbeleg.
Keuken
Geen
Soort
Geen
Niveau
Gemiddeld
Ingrediƫnten
1
kg lamsgehakt
1
ui
2
teentjes knoflook
1
zure appel
2
eieren
1
theelepel zout
versgemalen
peper
1
eetlepel mangochutney
pecannoten
Instructies
Snijd de knoflook fijn, rasp de appel grof en hak de noten grof.
Vermeng alle ingrediënten en doe het mengsel in een ovenschaal of cakevorm.
Bak het gehaktbrood in 50-55 minuten in de open schaal goudbruin.
Giet het vrijgekomen vocht uit de vorm en laat het brood, voordat u het aansnijdt even rusten.
Notes
Tip: Dit gehaktbrood kunt u ook koud eten, bijvoorbeeld als broodbeleg.
Keywords:
pasen, voorjaar, lam, lamsvlees