Print opties:

Gamba-tapas 12 grote garnalen

Saus:
  • Smelt de boter en roer het citroensap erdoor.
  • Voeg er 6 eetlepels van de marinade aan toe en breng het geheel aan de kook.
  • Giet de saus over de garnalen.
  • Lekker met een stukje brood.
  • Keuken
    Soort
    Niveau Gemiddeld
    Ingrediƫnten
    • Voor de marinade:
    • 2 theelepels knoflook uit de pers
    • 4 dl arachideolie
    • 6 gesneden rode pepertjes, zaadjes verwijderd
    • zeezout, peper Voor de saus:
    • 75 gr ongezouten boter
    • het sap van 4 citroenen
    Instructies
    1. Giet het mengsel over de garnalen en laat ze 4 uur marineren.
    2. Haal de garnalen uit de marinade en rooster ze onder de gril of op de barbecue.
    3. Bewaar de marinade.
    Notes
    Saus:
  • Smelt de boter en roer het citroensap erdoor.
  • Voeg er 6 eetlepels van de marinade aan toe en breng het geheel aan de kook.
  • Giet de saus over de garnalen.
  • Lekker met een stukje brood.
  • Keywords: spanje, portugal, tappas, tapas
    Read it online: https://de-chef.nl/recipe/gamba-tapas-12-grote-garnalen/