Opnemen in afdrukweergave:
Titel
Recept inhoud
Info
Beschrijving
Afbeeldingen
Ingrediƫnten
Instructies
Voeding
Opmerkingen
Sociaal delen
Bio van auteur
Bedank tekst
Afdrukken
Vergroot tekst
Verklein tekst
Gamba-tapas 12 grote garnalen
Saus:
Smelt de boter en roer het citroensap erdoor.
Voeg er 6 eetlepels van de marinade aan toe en breng het geheel aan de kook.
Giet de saus over de garnalen.
Lekker met een stukje brood.
Keuken:
Geen
Soort:
Geen
Niveau:
Gemiddeld
Ingrediƫnten
Voor
de marinade:
2
theelepels knoflook uit de pers
4
dl arachideolie
6
gesneden rode pepertjes, zaadjes verwijderd
zeezout,
peper Voor de saus:
75
gr ongezouten boter
het
sap van 4 citroenen
Instructies
1
Giet het mengsel over de garnalen en laat ze 4 uur marineren.
2
Haal de garnalen uit de marinade en rooster ze onder de gril of op de barbecue.
3
Bewaar de marinade.
4
Notes
Saus:
Smelt de boter en roer het citroensap erdoor.
Voeg er 6 eetlepels van de marinade aan toe en breng het geheel aan de kook.
Giet de saus over de garnalen.
Lekker met een stukje brood.
Keywords:
spanje, portugal, tappas, tapas