Print opties:
Titel
Recept inhoud
Info
Beschrijving
Afbeeldingen
Ingrediƫnten
Instructies
Voeding
Opmerkingen
Sociaal delen
Bio van auteur
Bedank tekst
Afdrukken
Duivelsvlees
Lekker met rijst of frietjes.
Keuken
Nederlands
Soort
Hoofdgerecht
Niveau
Gemiddeld
Tijd
Total Time: 1 uur 30 minuten
Ingrediƫnten
1
pond varkenspoulet
pindakaas
room
Marinade
van:
6
eetl.azijn
6
eetl.ketjap manis
2
teentjes knoflook
2
mesp.bamboe sate
2
mesp.sambal manis
2
theel.sambal oelek
1/2
zakje nassikruiden(weken in water)
2
grote gesnipperde uien
Instructies
Vlees en marinade bij elkaar doen en 24 uur in de koelkast marineren.
Vlees laten uitlekken en marinade opvangen.
Vlees aanbraden en daarna de marinade erbij doen en ong.1 1/2 uur laten sudderen.
1 2 eetlepels pindakaas toevoegen en afmaken met wat room of koffiemelk.
Notes
Lekker met rijst of frietjes.