Print opties:

Duivelsvlees

Lekker met rijst of frietjes.
Keuken
Soort
Niveau Gemiddeld
Tijd
Total Time: 1 uur 30 minuten
Ingrediƫnten
  • 1 pond varkenspoulet
  • pindakaas
  • room
  • Marinade van:
  • 6 eetl.azijn
  • 6 eetl.ketjap manis
  • 2 teentjes knoflook
  • 2 mesp.bamboe sate
  • 2 mesp.sambal manis
  • 2 theel.sambal oelek
  • 1/2 zakje nassikruiden(weken in water)
  • 2 grote gesnipperde uien
Instructies
  1. Vlees en marinade bij elkaar doen en 24 uur in de koelkast marineren.
  2. Vlees laten uitlekken en marinade opvangen.
  3. Vlees aanbraden en daarna de marinade erbij doen en ong.1 1/2 uur laten sudderen.
  4. 1 2 eetlepels pindakaas toevoegen en afmaken met wat room of koffiemelk.
Notes
Lekker met rijst of frietjes.