Print opties:

Drumsticks Sranang

Variatietip: Varieer de drumsticks met kippenbouten. Voeg pijnboompitten naar smaak toe. Vervang de peultjes met sperziebonen.
Keuken
Soort
Niveau Gemiddeld
Ingrediƫnten
  • 1 potje (360 ml) Faja Lobi Chicken Paramaribo (roerbaksaus)
  • 5 eetlepels olie
  • 500 gram (kleine) drumsticks
  • 3 sjalotjes
  • 200 gram peultjes
  • 1 rode paprika
Instructies
  1. Olie verhitten, drumsticks, sjalotjes (fijngesneden) en de peultjes toevoegen, goed omscheppen en vervolgens 25 minuten met deksel op de pan, onder af en toe omscheppen, op matig vuur laten sudderen; de laatste 5 minuten de paprika toevoegen.
  2. pasta.
  3. Garneer met tomaat, bieslook en sla; eventueel geschaafde amandelen toevoegen.
Notes
Variatietip: Varieer de drumsticks met kippenbouten. Voeg pijnboompitten naar smaak toe. Vervang de peultjes met sperziebonen.
Keywords: suriname, surinaams, recept, recepten, koken
Read it online: https://de-chef.nl/recipe/drumsticks-sranang/