Print opties:
Title
Recept inhoud
Info
Description
Images
Ingredients
Instructions
Nutrition
Notes
Social Share
Author Bio
Thank You Note
Afdrukken
Champignon-baconspiesjes
Champignon-baconspiesjes
Keuken
Geen
Soort
Geen
Niveau
Gemiddeld
Ingrediƫnten
1
eetlepel olijfolie
12
blokjes bacon van 1-1 1/2 cm (±
60
gr)
12
middelgrote champignonhoedjes Voor de saus:
1
kop mayonaise
4
geperste teentjes knoflook
Instructies
Voeg de champignons en de bacon toe en roerbak tot de champignons zacht zijn en de bacon een beetje knapperig is.
Meng de mayonaise met de knoflook.
Prik een blokje bacon op een champignon en doe er een likje saus op.
Notes
Champignon-baconspiesjes
Keywords:
spanje, portugal, tappas, tapas
Read it online:
https://de-chef.nl/recipe/champignon-baconspiesjes/