Opnemen in afdrukweergave:
Titel
Recept inhoud
Info
Beschrijving
Afbeeldingen
Ingrediƫnten
Instructies
Voeding
Opmerkingen
Sociaal delen
Bio van auteur
Bedank tekst
Afdrukken
Vergroot tekst
Verklein tekst
Bruschetta met geitenkaasmousse
Recept is voor 10 stuks.Verwarm de oven voor op 200 graden.
Total Time
45 minuten
Keuken:
Italiaans
Soort:
Snack
Niveau:
Gemiddeld
Ingrediƫnten
1
ciabatta of stokbrood
1
ons zachte geitenkaas (bijv. Bettine naturel)
2
eetlepels extra virgine olijfolie
1
teentje knoflook
snufje
peper en zout
Instructies
1
Doe de geitenkaas in een kom en voeg olie, geperste knoflook, zout en peper toe en prak alles door elkaar.
2
Rooster de broodjes ongeveer 10 min. in de oven, zonder dat ze bruin worden.
3
Rooster intussen ook de broodjes voor de olijven tapenade.
4
Besmeer de afgekoelde broodjes gelijkmatig met de geitenkaasmousse.
5
Notes
Recept is voor 10 stuks.Verwarm de oven voor op 200 graden. ;