Print opties:
Title
Recept inhoud
Info
Description
Images
Ingredients
Instructions
Nutrition
Notes
Social Share
Author Bio
Thank You Note
Afdrukken
Bruine bonen uit de oven
Bruine bonen uit de oven
Keuken
Geen
Soort
Geen
Niveau
Gemiddeld
Ingrediƫnten
1
literblik bruine bonen
1
blikje kidneybonen
1
mini-blikje maï
skorrels
250
gr lamsshoarmavlees
1
eetlepel zonnebloemolie
1
rode ui
1
teentje knoflook
versgemalen
zwarte peper, zout, chilipoeder
1
dl tomato fritto
paneermeel
boter
Instructies
Bak het shoarmavlees in de verhitte olie rondom bruin.
Snipper de ui en bak die samen met de knoflook uit de pers 2 minuten mee.
Voeg peper, zout en chilipoeder naar smaak toe en roer de tomato fritto erbij.
Schep de bonen erdoor en warm alles goed door.
Doe het over in een ovenschaal en bestrooi met paneermeel.
Leg hier en daar een vlokje boter en laat in een vrij hete oven (200°C) in ± 15 minuten een knapperig korstje krijgen.
Lekker met abrikozenpartjes (blik) en ijsbergsla.
Notes
Bruine bonen uit de oven
Keywords:
pasen, voorjaar, lam, lamsvlees
Read it online:
https://de-chef.nl/recipe/bruine-bonen-uit-de-oven/