Print opties:

Asperges met citroen en nootmuskaat

Asperges met citroen en nootmuskaat
Keuken
Soort
Niveau Gemiddeld
Ingrediƫnten
  • 12-16 groene asperges
  • 3 eetlepels boter
  • het sap van 1/2 citroen
  • peper, zout
  • 1/4 theelepel geraspte nootmuskaat
Instructies
  1. Breek 2 cm van de onderkant af.
  2. Kook de aspergepunten 2-4 minuten zachtjes in een laagje water, zodat ze net onder staan, met wat zout en giet ze af (ze garen nog na als ze al zijn afgegoten, dus houd de kooktijd kort).
  3. Verhit de boter met het citroensap, zout, peper en nootmuskaat.
  4. Neem de pan van het vuur en giet de gekruide boter over de asperges.
Notes
Asperges met citroen en nootmuskaat
Keywords: asperge, asperges, spargel, lente
Read it online: https://de-chef.nl/recipe/asperges-met-citroen-en-nootmuskaat/