Print opties:

Ansjovisboter met groene kruiden

Ansjovisboter met groene kruiden
Keuken
Soort
Niveau Gemiddeld
Ingrediƫnten
  • 6 ansjovisfilets
  • 2 eetlepels fijngehakte peterselie
  • 1/2 theelepel fijngehakte marjolein
  • 1/2 theelepel paprikapoeder
  • 2 eetlepels citroensap
  • 100 gr zachte boter
  • stokbrood
Instructies
  1. Roer het paprikapoeder, het citroensap en de boter erdoor en laat het in de koelkast een paar uur staan.
  2. Maak van de ansjovisboter met een meloenboor bolletjes, of snijd er
  3. blokjes van.
  4. Warm het stokbrood op en serveer het erbij.
Notes
Ansjovisboter met groene kruiden
Keywords: spanje, portugal, tappas, tapas
Read it online: https://de-chef.nl/recipe/ansjovisboter-met-groene-kruiden/