Print opties:
Title
Recept inhoud
Info
Description
Images
Ingredients
Instructions
Nutrition
Notes
Social Share
Author Bio
Thank You Note
Afdrukken
Ansjovisboter met groene kruiden
Ansjovisboter met groene kruiden
Keuken
Geen
Soort
Geen
Niveau
Gemiddeld
Ingrediƫnten
6
ansjovisfilets
2
eetlepels fijngehakte peterselie
1/2
theelepel fijngehakte marjolein
1/2
theelepel paprikapoeder
2
eetlepels citroensap
100
gr zachte boter
stokbrood
Instructies
Roer het paprikapoeder, het citroensap en de boter erdoor en laat het in de koelkast een paar uur staan.
Maak van de ansjovisboter met een meloenboor bolletjes, of snijd er
blokjes van.
Warm het stokbrood op en serveer het erbij.
Notes
Ansjovisboter met groene kruiden
Keywords:
spanje, portugal, tappas, tapas
Read it online:
https://de-chef.nl/recipe/ansjovisboter-met-groene-kruiden/