Include in Print View:
Titel
Recept inhoud
Info
Beschrijving
Afbeeldingen
Ingrediƫnten
Instructies
Voeding
Opmerkingen
Sociaal delen
Bio van auteur
Bedank tekst
Afdrukken
Increase Text
Decrease Text
Aardappelkroketten
Aardappelkroketten
Total Time
30 minuten
Keuken:
Belgisch
Soort:
Snack
Niveau:
Gemiddeld
Ingrediƫnten
1
kg aardappelen
100
gram boter
2
eieren
bloem
paneermeel
Instructies
1
Giet ze af en laat ze op een zacht vuur drogen.
2
Pureer de aardappelen.
3
Laat boter smelten en meng met de gepureerde aardappelen.
4
Meng met de 2 eierdooiers.
5
Vul een spuitzak zonder spuitmond met de warme aardappelmassa.
6
Spuit langwerpige cylinders van circa 2cm dikte.
7
Laat afkoelen.
8
Snijd de aardappelcylinders in stukken van ongeveer 5 cm en bestrooi lichtjes met bloem.
9
Haal ze door het eiwit en wentel ze in het paneermeel.
10
Bak ze in een friteuse op 180 gedurende 3 min.
11
Notes
Aardappelkroketten
Keywords:
vegetarisch herfst winter lente