Print opties
Titel
Recipe Content
Info
Beschrijving
Afbeeldingen
Ingrediƫnten
Instructies
Voeding
Opmerkingen
Sociaal Delen
Bio van auteur
Bedank tekst
Afdrukken
Aardappelkroketten
Aardappelkroketten
Keuken
Belgisch
Soort
Snack
Niveau
Gemiddeld
Tijd
Total Time: 30 minuten
Ingrediƫnten
1
kg aardappelen
100
gram boter
2
eieren
bloem
paneermeel
Instructies
Giet ze af en laat ze op een zacht vuur drogen.
Pureer de aardappelen.
Laat boter smelten en meng met de gepureerde aardappelen.
Meng met de 2 eierdooiers.
Vul een spuitzak zonder spuitmond met de warme aardappelmassa.
Spuit langwerpige cylinders van circa 2cm dikte.
Laat afkoelen.
Snijd de aardappelcylinders in stukken van ongeveer 5 cm en bestrooi lichtjes met bloem.
Haal ze door het eiwit en wentel ze in het paneermeel.
Bak ze in een friteuse op 180 gedurende 3 min.
Notes
Aardappelkroketten
Keywords:
vegetarisch herfst winter lente