Print opties:
Title
Recept inhoud
Info
Description
Images
Ingredients
Instructions
Nutrition
Notes
Social Share
Author Bio
Thank You Note
Afdrukken
Kruidenboter
De kruidenboter is in de koelkast 1 week houdbaar en in de diepvries 1 maand.
Keuken
Nederlands
Soort
Geen
Niveau
Gemiddeld
Tijd
Total Time: 10 minuten
Ingrediƫnten
1
el citroensap
2
teentjes knoflook (geperst)
1
sjalot (gesnipperd)
(zee)zout
grofgemalen
zwarte peper
125
gram ongezouten roomboter (op kamertemperatuur)
2
el peterselie (fijngeknipt)
2
el bieslook (fijngeknipt)
Instructies
Meng in een kom met een vork citroensap, knoflook en sjalot door de boter.
Voeg zout en peper naar smaak toe.
Peterselie en bieslook erdoor mengen.
Schep de kruidenboter in een kommetje en strijk de boter glad.
Laat nu de boter minstens 15 minuten opstijven in de koelkast.
Notes
De kruidenboter is in de koelkast 1 week houdbaar en in de diepvries 1 maand.
Keywords:
bbq
Read it online:
https://de-chef.nl/recipe/kruidenboter/