Print opties:

Kruidenboter

De kruidenboter is in de koelkast 1 week houdbaar en in de diepvries 1 maand.
Keuken
Soort
Niveau Gemiddeld
Tijd
Total Time: 10 minuten
Ingrediƫnten
  • 1 el citroensap
  • 2 teentjes knoflook (geperst)
  • 1 sjalot (gesnipperd)
  • (zee)zout
  • grofgemalen zwarte peper
  • 125 gram ongezouten roomboter (op kamertemperatuur)
  • 2 el peterselie (fijngeknipt)
  • 2 el bieslook (fijngeknipt)
Instructies
  1. Meng in een kom met een vork citroensap, knoflook en sjalot door de boter.
  2. Voeg zout en peper naar smaak toe.
  3. Peterselie en bieslook erdoor mengen.
  4. Schep de kruidenboter in een kommetje en strijk de boter glad.
  5. Laat nu de boter minstens 15 minuten opstijven in de koelkast.
Notes
De kruidenboter is in de koelkast 1 week houdbaar en in de diepvries 1 maand.
Keywords: bbq
Read it online: https://de-chef.nl/recipe/kruidenboter/