Include in Print View:
Titel
Recept inhoud
Info
Beschrijving
Afbeeldingen
Ingrediƫnten
Instructies
Voeding
Opmerkingen
Sociaal delen
Bio van auteur
Bedank tekst
Afdrukken
Increase Text
Decrease Text
Kruidenboter
De kruidenboter is in de koelkast 1 week houdbaar en in de diepvries 1 maand.
Total Time
10 minuten
Keuken:
Nederlands
Soort:
Geen
Niveau:
Gemiddeld
Ingrediƫnten
1
el citroensap
2
teentjes knoflook (geperst)
1
sjalot (gesnipperd)
(zee)zout
grofgemalen
zwarte peper
125
gram ongezouten roomboter (op kamertemperatuur)
2
el peterselie (fijngeknipt)
2
el bieslook (fijngeknipt)
Instructies
1
Meng in een kom met een vork citroensap, knoflook en sjalot door de boter.
2
Voeg zout en peper naar smaak toe.
3
Peterselie en bieslook erdoor mengen.
4
Schep de kruidenboter in een kommetje en strijk de boter glad.
5
Laat nu de boter minstens 15 minuten opstijven in de koelkast.
6
Notes
De kruidenboter is in de koelkast 1 week houdbaar en in de diepvries 1 maand.
Keywords:
bbq