Opnemen in afdrukweergave:
Titel
Recept inhoud
Info
Beschrijving
Afbeeldingen
Ingrediƫnten
Instructies
Voeding
Opmerkingen
Sociaal delen
Bio van auteur
Bedank tekst
Afdrukken
Vergroot tekst
Verklein tekst
Geitenkaas met spek en honing
Niet te dikke plakken geitenkaas, want dit is een machtig voorgerecht.
Total Time
20 minuten
Keuken:
Nederlands
Soort:
Voorgerecht
Niveau:
Gemiddeld
Ingrediƫnten
5
plakken geitenkaas
5
plakjes spek
6
el olijfolie
3
el balsamico
2
el honing
tl
tijm
zout
peper
zakje
gemengde sla
zakje
pijnboompitjes
Instructies
1
Wikkel de geitenkaas in het spek.
2
Leg ze op een ovenschaal en zet ze onder de grill.
3
Maak van de overige ingredinten een dressing.
4
Als de kaas begint te smelten en het spek lekker gaar is, pakketje onder de grill vandaan halen.
5
Leg de pakketjes op wat gemengde sla, dressing er over en wat pijnboompitjes er over strooien.
6
Notes
Niet te dikke plakken geitenkaas, want dit is een machtig voorgerecht.
Keywords:
kerstmis