Print opties:
Title
Recept inhoud
Info
Description
Images
Ingredients
Instructions
Nutrition
Notes
Social Share
Author Bio
Thank You Note
Afdrukken
Bitterkoekjestrifle
Bitterkoekjestrifle
Keuken
Nederlands
Soort
Nagerecht
Niveau
Gemiddeld
Tijd
Total Time: 1 uur
Ingrediƫnten
1
sinaasappel
5
bitterkoekjes
3
eetlepels sinaasappelsap
4
eetlepels abrikozenjam
400
ml vanillevla
100
ml slagroom
cacaopoeder
Instructies
Halveer de partjes en laat ze even uitlekken op keukenpapier.
Snijd de bitterkoekjes in vieren.
Verdeel de bitterkoekjes en sinaasappel over 5 coupes.
Sprenkel in elk glas enkele druppels siroop.
Roer de rest van de siroop door de jam.
Schep de jam door de vla.
Schenk de vla op de bitterkoekjes.
Dek de glazen af en zet ze minstens een uur in de koelkast.
Klop de slagroom stijf met de poedersuiker.
Garneer elke coupe met een flinke schep slagroom en bestrooi met wat cacao.
Notes
Bitterkoekjestrifle
Keywords:
lente zomer herfst winter
Read it online:
https://de-chef.nl/recipe/bitterkoekjestrifle/