Print opties:
Title
Recept inhoud
Info
Description
Images
Ingredients
Instructions
Nutrition
Notes
Social Share
Author Bio
Thank You Note
Afdrukken
Appelpudding
Verwarm de oven voor op 220 graden.
Keuken
Nederlands
Soort
Nagerecht
Niveau
Gemiddeld
Tijd
Total Time: 30 minuten
Ingrediƫnten
50
gram custardpoeder
40
gram suiker + nog wat suiker om te strooien
700
ml melk
3
goudrenetten
boter
voor bestrooien + invetten
kaneel
Instructies
Meng de custard met de suiker en roer dit los met wat koude melk.
Breng de rest van de melk aan de kook en zet vervolgens de warmtebron even uit.
Roer nu het custardmengsel door de hete melk.
Breng alles vervolgens weer aan de kooken laat het zachtjes ca. 2 minuten doorkoken.
Vet een ovenschaal in.
Verdeel de plakjes appel over de bodem en strooi er wat kaneel overheen.
Verdeel de warme pudding erover, bestrooi het geheel met wat kaneel en suiker en leg er een paar stukjes boter op.
Laat de appelpudding in ca. 20 minuten middenin de oven goudbruin worden.
Serveer de pudding lauwwarm.
Notes
Verwarm de oven voor op 220 graden.
Keywords:
herfst winter kerst
Read it online:
https://de-chef.nl/recipe/appelpudding/