Opnemen in afdrukweergave:
Titel
Recept inhoud
Info
Beschrijving
Afbeeldingen
Ingrediƫnten
Instructies
Voeding
Opmerkingen
Sociaal delen
Bio van auteur
Bedank tekst
Afdrukken
Vergroot tekst
Verklein tekst
Koolraapstamppot met veldsla en shoarmavlees
Koolraapstamppot met veldsla en shoarmavlees
Keuken:
Geen
Soort:
Geen
Niveau:
Gemiddeld
Ingrediƫnten
500
gr aardappelen
500
gr koolraap
zout,
peper
4
bosuitjes
200
gr veldsla
25
gr boter
300
gr shoarmavlees
3/4
dl gezeefde tomaten
1
theelepel bouillonpoeder
Instructies
1
Snijd de bosuitjes in ringetjes.
2
Was de veldsla en laat de blaadjes goed uitlekken.
3
Verhit de boter in een koekepan en bak het shoarmavlees al omscheppend in ± 5 minuten bruin en gaar.
4
Giet de aardappelen en de koolraap af en stamp ze fijn.
5
Roer de gezeefde tomaten en het bouillonpoeder erdoor en blijf roeren tot
6
een smeuïge puree ontstaat.
7
Schep de uiringetjes, de veldsla en het vlees erdoor en warm de stamppot al roerend nog even goed door.
8
Breng op smaak met zout en peper.
9
Notes
Koolraapstamppot met veldsla en shoarmavlees
Keywords:
winter, stamppot, stamp, pot, koud, astrid veltman